ضرورت تشکیل دانشکده تخصصی لجستیک و حمل و نقل دریایی

صنعت حمل و نقل آنلاین: معاون وزیر راه و شهرسازی، محمد راستاد در مراسم امضاء تفاهم‌نامه همکاری فنی، تخصصی و پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت ایران و امضای دو قرارداد سرمایه گذاری تأمین و تحویل۱۰ فروند شناور راهنمابر بین سازمان نبادر و دریانوردی و تولیدگنندگان داخلی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی به واسطه وظایف ذاتی خود می‌بایست تحقیق و پژوهش را سرلوحه قرار دهد.

به گزارش صنعت حمل و نقل آنلاین، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حمل و نقل دریایی امری مرتبط با تجارت بین‌الملل است، بنابراین نیاز به پژوهش و آینده‌نگری در این بخش بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: با توجه به ضرورت تربیت نیروی انسانی متخصص و متمرکز کردن آموزش دریانوردی در داخل کشور و تجربه موفق تأسیس دانشکده راه‌آهن در دانشگاه علم و صنعت ایران، سازمان بنادر تلاش کرد تا با همکاری این دانشگاه، تشکیل دانشکده تخصصی لجستیک و حمل و نقل دریایی را در دستور کار قرار دهد.

راستاد با بیان اینکه تا پیش از این، دانشجویان حوزه بندری و دریایی کشور برای آموزش باید به مراکز آموزشی خارج از کشور اعزام می‌شدند، تصریح کرد: با تشکیل دانشکده یاد شده در همکاری با دانشگاه علم و صنعت ایران شاهد تمرکز آموزش رشته‌های بندری و دریایی در داخل کشور خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به امضاء قرارداد ساخت ۱۰ فروند شناور راهنمابر برای بهره‌برداری در بنادر شمال و جنوب کشور با تولیدکنندگان داخلی، اظهارکرد: پنج فروند از این شناورها در شرکت ایران صدرای شمال ساخته خواهد شد و پنج فروند نیز در مجموعه شهید محلاتی در جنوب کشور که مجموع شناورهای در حال ساخت را به ۱۶ فروند می‌رساند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه کمبودی برای تولید انواع شناور در داخل کشور نداریم، گفت: انتظار داریم تا پایان سال جاری مجموعا ۲۶ فروند شناور از سوی تولیدکنندگان داخلی به سازمان بنادر و دریانوردی تحویل شود. همچنین ۳۴ فروند دیگر نیز تا اواخر سال ۱۴۰۰ به این مجموعه اضافه خواهد شد.

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

تازه‌های کسب و کار

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،