نگاهی به اشتباهات ترافیکی!

صنعت حمل و نقل آنلاین:  خوانندگان این سطور اگر دهه چهارم عمرشان را سپری کرده باشند، حتما می­دانند که پل ترافیکی روگذری بر روی بزرگراه مدرس فعلی (بزرگراه شاهنشاهی سابق) نصب شده بود. پل روگذر و غیرهمسطح فوق، بار ترافیکی شمال به جنوب و بالعکس را بر روی بزرگراه عهده­دار بود. بعد از گذشت چند سال بهره­برداری از پل مذکور، بنا به تشخیص کارشناسان پل مذکور اشتباه ترافیکی خوانده شد. کارشناسان حوزه ترافیک معتقد بودند پل مذکور کمک شایانی به تسهیل ترافیک نمی­کند بنابراین تصمیم گرفتند پل فوق را که با هزینه­ای گزاف و صرف وقت زیادی احداث شده بود، جمع­آوری و پلی را به صورت شرقی ـ غربی بر روی بلوار میرداماد ایجاد کنند و چنین نیز شد. پل مدرس جمع­آوری و پل میرداماد نصب و تاکنون مورد استفاده و بهره­برداری قرار گرفته است. همگان بر این موضوع اذعان دارند، برای تسهیل رفت و آمد، پل میرداماد به مراتب موثرتر از پل قبلی است. بعضی مواقع لازم است به اشتباهات ترافیکی اقرار و راه صحیح جهت هدایت وسایل نقلیه را در پیش گرفت.

مصداق و مثال دیگری که می­توان ذکر کرد پل روگذر کوی نصر (گیشا) است. این پل کارکرد قبلی و ماهیت خود را با توجه به شرایط محیطی و ترافیکی فعلی از دست داده است. علاوه بر اینکه کمکی به حل مشکل ترافیکی منطقه نمی­کند، بلکه عامل ایجاد ترافیک و راه­بندان خصوصا از سمت غرب به شرق است. البته عدم مدیریت صحیح ترافیک در همان محل نیز زاید بر علت شده و پل مذکور علاوه بر عدم رفع مشکل ترافیکی، خود به عنوان مانع ترافیکی درآمده است.

در حال حاضر پیشنهاد و چاره کار این است که بدون اتلاف وقت پل مذکور جمع­آوری و به جای هدایت وسایل نقلیه بر روی پل (از سمت شرق به غرب و بالعکس بزرگراه جلال­آل­احمد)، وسایل نقلیه را باید در سطح راه هدایت کرد. البته اگر قرار باشد پل هوایی و تقاطعی غیرهمسطح در محل ایجاد شود، مناسب­ترین راه ایجاد تقاطع و پل روگذر یا زیر گذر از سمت شمال به جنوب و جنوب به شمال بر روی بزرگراه شهید چمران است تا به این گره ترافیکی پایان داده و اندکی در وقت و انرژی مردم صرفه­جویی شود.

 

 

                                            

 

تازه‌های کسب و کار