بزرگترین بنادر سوئیس سازمان بنادر و دریانوردی

همراه با بزرگترین بنادر سوئیس در حاشیه رودخانه راین

صنعت حمل و نقل آنلاین: مهمترین بنادر کشور سوئیس در حاشیه رودخانه راین قرار گرفته است که کانال دسترسی این کشور به آبهای آزاد تلقی می‌شود.

به گزارش صنعت حمل و نقل آنلاین، بازل در شمال غربی سوئیس، یکی از مهم‌ترین شهرهای تجاری این کشور است؛ شهر بازل نقطه کانونی برای صنایع برق، تولید ماشین آلات و منسوجات ابریشم در سوئیس بوده و مهمترین بندر این کشور به نام بندر بازل نیز در این شهر واقع شده است.

این کشور خط ساحلی دریایی ندارد و رودخانه راین تنها دروازه دریایی است که دسترسی سوئیس را به دریای شمال فراهم می‌کند. سوئیس دارای بندرهای دریایی نیست، اما بنادر رودخانه‌ای داخلی دارد که بندر اصلی بازل یکی از آنها است. بنابراین، بنادر رودخانه راین برای سوئیس بسیار مهم است. آمار نشان می‌دهد که حدود ۵۰۰ میلیون تن بار از طریق آبراه‌های اروپایی سالانه حمل می‌شود که سهم بنادر سوئیس سالانه ۶ تا ۷ میلیون تن است.

در ادامه مطلب با بزرگترین بنادر سوئیس آشنا می‌شویم.

        بندر بازل

بندر بازل؛ مهمترین بندر رودخانه ای سوئیس است. این بندر به سه منطقه یا بندر فرعی تقسیم می‌شود – Kleinhüningen، Birsfelden و Muttenz-Au. هر سه این بنادر به جاده‌های اصلی اروپا و راه‌آهن متصل هستند. از این رو، سوئیس دارای یک شبکه تامین سریع و موثر در سراسر مناطق صنعتی و بنادر عمده اروپا است. این سه بندر فرعی به ۱۵۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع از آب‌های راین دسترسی دارند و دارای نقاط بارگیری مجدد کالا، محموله خشک، کانتینر و تانکر هستند. بندر بازل بیش از ۱۰ درصد از واردات سوئیس را از بنادر دریایی آنتورپ، روتردام و آمستردام در اختیار دارد. همچنین حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد روغن های معدنی از طریق این بنادر وارد سوئیس می‌شود. این بنادر ظرفیت سالانه ۱۵ میلیون تن کالا دارند. امکانات اصلی بندر شامل ۴ پایانه کانتینری سه‌گانه، سیلوهای غلات و انبارهایی برای نگهداری محموله‌های فله است.

 

       بندر کلینهونینگن

بندر کلینهونینگن بزرگترین بندر از سه بندر بازل است و درکرانه شرقی رودخانه راین واقع شده است. ساخت این بندر در سال ۱۹۱۹ زمانیکه حوضچه بندر در حال حفاری بود آغاز شد و در سال ۱۹۲۲ اولین یدک‌کش به سواحل آن رسید. این بندر ترانشیپ کالا را در سوئیس برعهده دارد. امکاناتی برای انبارسازی محموله‌های خشک مانند آلومینیوم، فولاد، فلزات و سوخت مایع در این بندر وجود دارد. در سال ۲۰۱۷، کانتون‌های بازل و دولت سوئیس طرحی را برای گسترش منطقه اصلی بندر ارائه کردند. حوضچه سوم جدیدی که در بندر کلینهونینگن ساخته خواهد شد باعث افزایش ظرفیت حمل و نقل بندر و ادغام آن در خطوط مهم کشتیرانی بین‌المللی می‌شود.

 

       بندر بیرسفلدن

بندر بیرسفلدن که در کرانه غربی راین قرار دارد به کارخانه‌های بزرگ منطقه متصل است. محموله‌های خشک، نفت و فرآورده‌های نفتی و کانتینرها در این بندر تخلیه و بارگیری می‌شود. بندر بیرسفلدن بین سال‌های ۱۹۳۸ و ۱۹۴۰ ساخته شده است. محیط این دارای امکاناتی برای برخی از شرکت‌های داروسازی و همچنین فضاهای تولیدی برای تولیدکنندگان فولاد است. این بندر به طور مستقیم به خط‌آهن متصل است که تا حد زیادی عملیات جابجایی بار در بندر را آسان می‌کند.

 

      بندر Muttenz-Auhafen

به نقل از اینفومارین، بندر Muttenz-Au بین سال‌های ۱۹۳۷ و ۱۹۴۰ ساخته شده و برای جابجایی محموله‌های سنگین طراحی شده است و ظرفیت ذخیره سازی بالایی برای سوخت‌های مایع و سوخت پیشرانه‌ها دارد. روغن خوراکی، کود، خاک رس، غلات، اکسید آلومینیوم و محموله‌های فله خشک از مهمترین مواردی هستند که در این بندر تخلیه و بارگیری می‌شوند. این بندر دارای دو ترمینال است که در نزدیکی یکدیگر قرار دارند و دارای یک انبار بزرگ برای نگهداری فله خشک است. بازل جدا از اینکه یک مرکز تجاری است، یک مقصد توریستی معروف نیز محسوب می‌شود. این بندر مقصد بسیاری از کشتی‌های کروز بوده و یک ترمینال مسافربری مدرن نیز دارد. سالانه ۱۲۰۰ کشتی در این بندر تردد کرده و سالانه حدود ۱۵۰۰۰۰ گردشگر از این بندر دیدن می‌کنند.

 

اخبار مرتبط:

در مورد گردشگری دریایی چه می دانید؟

مروری بر بزرگترین بنادر بلژیک

 

🎁 به دوستان خود کتاب نفیس هدیه دهید

سفارش نسخه چاپی و دانلود شماره جدید ماهنامه صنعت حمل و نقل

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

نسخه دیجیتالی مجله بین المللی اکسپلور ایران

تازه‌های کسب و کار

نظری در اولین نشست با مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت‌های گروه مطرح کرد: به کارگیری روش های مبتنی بر دانش و فناوری برای ارتقای معیشت اعضا و افزایش کیفیت مدیریت سرمایه ها در صندوق

سبحان نظری مدیرعامل جدید موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن، شنبه ۲۲ دی ماه در اولین روز کاری خود، در نشست مشترکی با مدیران

نظری در اولین نشست با مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت‌های گروه مطرح کرد: به کارگیری روش های مبتنی بر دانش و فناوری برای ارتقای معیشت اعضا و افزایش کیفیت مدیریت سرمایه ها در صندوق

سبحان نظری مدیرعامل جدید موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن، شنبه ۲۲ دی ماه در اولین روز کاری خود، در نشست مشترکی با مدیران