رشد 87 درصدی جابه‌جایی بار توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای

بررسی روند حمل و نقل جاده‌ای كالا طی سال‌های 77 تا 9 ماهه سال 97 نشان‌دهنده رشد 87 درصدی در ميزان بار جابه‌جا شده در كشور است.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، غلامحسين دغاغله مديركل دفتر حمل و نقل كالا با بيان اين مطلب اظهار داشت: ميزان بار جابه‌جا شده طی دو دهه اخير از 1967 ميليون تن در سال 87 به ميزان 3676 ميليون تن در سال 97 افزايش يافته است كه بالغ بر 87 درصد رشد داشته است.

وی افزود: تعداد بارنامه‌های صادر شده از ميزان 166 ميليون برگ در دهه 80 به ميزان 265 ميليون برگ در دهه اخير افزايش يافته است كه با رشد 60 درصدی همراه است.

دغاغله با بيان اين كه تعداد كل ناوگان فعال باری در كشور از سال 77 تاكنون 100 درصد افزايش داشته است، افزود:

تعداد ناوگان باری از 168 هزار در سال 87 به 338 هزار در سال جاری افزايش يافته است و ميانگين سن ناوگان فعال باری از 19 سال در سال 87 به 16 سال در سال 97، كاهش يافته است.

دغاغله با بيان اين كه تعداد رانندگان فعال باری در دو دهه اخير 38 درصد افزايش داشته است، افزود:

تعداد رانندگان باری از 350 هزار نفر به 484 هزار نفر افزايش يافته است. همچنين تعداد 10 هزار نفر رانندگان فعال وانت بار در كشور فعاليت د ارند كه ساماندهی فعاليت آنان از سال 94 آغاز شده است.

مديركل دفتر حمل و نقل كالا در ادامه اظهار داشت:

طی دو دهه اخير تعداد پايانه‌های بار و شهرك‌های حمل و نقل به ميزان 55 درصد، شركت‌ها و مؤسسات فعال حمل و نقل كالا به ميزان 11 درصد و تعداد تشكل‌های صنفی بخش حمل و نقل كالا به ميزان 61 درصد رشد داشته است.

وی خاطرنشان كرد:

در كشور ما به دليل انعطاف‌پذيری در انتخاب مسير و مقدار كالا، تعداد دفعات بارگيری كمتر، كنترل دائمی روی كالا در طی مسير و سهولت دسترسی به مراكز توليد و جذب، در دسترس بودن وسيله‌ نقليه، گسترش شبكه راه‌های كشور و ده‌ها مزيت ديگر موجب شده است درصد بالايی از حمل و نقل كالا در جاده‌های كشور صورت گيرد.

 

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

تازه‌های کسب و کار