صنعت حمل و نقل آنلاین: بیست سال از آغاز به کار مترو در کشور میگذرد. بر اساس آمار خطوط متروی کشور در این 20 سال جمعیتی معادل کل ساکنان کره زمین را جابه جا کرده است. اگر چه این آمار قابل قبول است اما همچنان سفرهای درون شهری با خودروی شخصی به ویژه در تهران که با معضلات ترافیکی و زیست محیطی فراوانی روبروست، جذابیت بیشتری نسبت به استفاده از خطوط مترو دارد.
مهندس غلامرضا شمسی مدیرعامل شرکت بهرو در یک گفتگوی اختصاصی ضمن ارایه تاریخچه ای از چگونگی تاسیس این شرکت و نقش آن در توسعه خطوط مترو، در پاسخ به پرسشهایی از قبیل چگونگی ایجاد جذابیت برای استفاده از مترو، مقایسه صنعت متروی ایران با کشورهای دیگر، سیاستهای حاکم در مدیریت شهری، نقطه پایان ساخت مترو در کشور و…. و نیز در خصوص ویژگیهای خط 6 در سطح بین المللی توضیحاتی ارایه داده است:
شرکت بهرو چگونه کار خود را آغاز کرده و نقش این شرکت در توسعه خطوط مترو به چه شکل تعریف میشود؟
مجموعه بهرو در گذشته به صورت دفتر فنی در هلدینگ متروی تهران فعالیت میکرد. در زمان آغاز به کار مترو، نیاز به بخش فنی و نظارت بر تامینکنندگان مالی و تجهیزات وجود داشت. در آن هنگام دانش مترو در کشور وجود نداشت به همین دلیل در سال 65 افرادی که با سیستمهای حملونقل آشنایی داشتند از جمله دفتر فنی بهرو، مجموعه فنی را تشکیل دادند. با پیشرفت کار تصمیم گرفته شد که دانشکدهای در حوزه مترو تاسیس شود تا به تربیت نیروی متخصص بپردازند. این دانشکده در تقاطع اتوبان باقری – رسالت تاسیس شد. افرادی که در آن دانشکده …
ادامه گفتگو را در شماره 361 ماهنامه صنعت حمل و نقل ویژه خط 6 متروی تهران دنبال کنید.