امکان ایجاد شرکت هوایی مشترک ایران و ترک با همکاری بخش خصوصی

صنعت حمل و نقل آنلاین:  روایتی از نجات 174 سرنشین یک هواپیمای ایرانی در رسانه‌ها آمده بود و در آن از مهارت خلبان و جان سالم بردن 174 سرنشین نوشته شده بود.

اگر هر یک از افراد سرنشین را با بستگان نزدیکشان جمع کنیم آن هم فقط بستگان نسبی نه سببی، در صورت وقوع حادثه بیش از 5‌هزار نفر عزادار می‌شد و یک کشور را در سوگ فرو می‌برد.

بسیاری از هواپیماهای ایرانی ساعات پروازشان چندین بار به پایان رسیده است و متاسفانه تهیه قطعه و لوازم یدکی آن‌ها نیز به آسانی ممکن نیست. حتی اغلب از قطعات دست دوم هواپیماهای اوراق شده استفاده می‌شود.

خلبانان و کادر پرواز در هواپیمای ایرانی فقط با حس خدمت با جانبازی هدایت ناوگان هوایی ایران را عملیاتی می‌کنند.

خبر منعکس شده، یکی از ده‌ها حادثه‌ای است که روزانه اتفاق می‌افتد و چه بسیار که با توانمندی و مهارت خلبانان ایثارگر به مقصد می‌رسند و ختم به خیر می‌شوند.

 

بیشتر بخوانید:

تجارت ایران و ترکیه هم‌تراز و با ظرفیت بالاست

چرا ترکیه‌زده شده‌ایم

کلاهبرداری دولت ترکیه از سرمایه‌گذاران صحت ندارد

 

در خبری دیگر نیز گفته شده ترکیه یک شرکت هواپیمایی اختصاصی برای روسیه تدارک دیده است و در حوزه حمل مسافر از روسیه 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کند.

این در حالی است که شرکت ترکیش ایزویز با sister company آن آنادولی جت و شرکت‌های اونور، پگاسوس و چند شرکت دیگر سالانه میلیاردها تومان در پروازهای خود از ایران سود م‌ برند و پروازهای مستقیم را به بسیاری از مراکز استان‌ها برقرار کرده‌اند.

ترکیه در تشابهی از تحریم‌های روسیه و ایران، شرایط را برای گردشگران و مسافران روسیه با تشکیل شرکت ساوت ویند فراهم کرده است.

ایران و ترکیه می‌توانند با تشکیل یک شرکت با سرمایه‌گذاری مستقیم شرکت‌های هواپیمایی ترکیه و هم‌چنین شرکت‌ها و آژانس‌های توریستی و ایرانیان مقیم در ترکیه تشکیل دهند تا بتوانند علاوه بر جابجایی مسافر، خدمات، ملزومات و قطعات هواپیماهای ایران را نیز همانند روسیه فراهم کنند.

بدیهی است ایجاد یک حوضچه پولی اعتباری در ترکیه از سوی سرمایه‌گذاران ایرانی و ترک می‌تواند هم سلامت مسافران را تامین کند و هم با اشتراک کاری و استفاده از اعتبارات اسنادی سرمایه‌گذاران خارجی و ایرانی این مهم صورت پذیرد.

این امر به ایجاد یک شرکت هواپیمایی مشترک‌المنافع ایران و ترک که بتواند مراکز توریستی ایران را به مناطق گردشگری ترکیه متصل کند، کمک خواهد کرد.

خانه اقتصاد و تجارت ایران و ترکیه آماده برای ایجاد حوضچه سرمایه‌گذاری، جلب و جذب سرمایه‌گذار و تشکیل و هماهنگی برای ایجاد شرکت و ایجاد ارتباطات متقابل است.

 

دکتر سیدجلال ابراهیمی

رییس خانه اقتصاد و تجارت ایران و ترکیه

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

تازه‌های کسب و کار

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،