داریوش امانی

آخرین جزئیات حمل کالا از بنادر کشور

 

حمل کالا از بنادر

صنعت حمل و نقل آنلاین: معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ازخروج ۲ میلیون تن کالای اساسی از بنادر تا یک ماه و نیم آینده و حمل روزانه ۴ هزار دستگاه از کل بنادر کشور کالای اساسی توسط کامیون‌ها خبر داد.

به گزارش صنعت حمل و نقل آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان در گفت وگوی زنده خبری از بندر چابهار درباره آخرین جزئیات حمل کالا از بنادر کشور، اظهار داشت:
تاکنون ۱۱ میلیون و ۹۹۴ هزار تن کالای اساسی از بنادر کشور حمل شده است. بندر دارای اولویت ما در موضوع کالاهای اساسی، بندر امام خمینی(ره) بود که پس از مصوبه شورای‌عالی ترابری که مقرر شد کمتر از 2500 دستگاه ناوگان کامیونی به این بندر نفرستیم، در حال حاضر 2700 دستگاه ناوگان به این بندر اعزام می‌شود.
امانی افزود: شرایط بندر چابهار با توجه به ظرفیت کمِ انبار کالاهای اساسی متفاوت است و برخی کالاهای اساسی در محوطه دپو شده است که قرار است در این هفته با مسئولان ۶ استانی که کالای اساسی آنها از این بندر تامین می‌شود جلساتی داشته باشیم و نسبت به تامین ناوگان کمکی برای این بندر اقدام کنیم و هر چه سریع‌تر این ۱۰۹ هزار تن کالای اساسی در محوطه بندرشهید بهشتی چابهار را تخلیه کنیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر روند خروجی کالای اساسی از بنادر نسبت به روند ورودی پیشی گرفته است، در بندر چابهار از ابتدای سال جاری ۲ میلیون تن جابه جایی کالا داشته‌ایم که ۷۰۳ هزار تن آن کالای اساسی گندم بود و مابقی کالاهای دیگر بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: امیدواریم با مشوق‌هایی که برای کامیون داران نظیر ارائه لاستیک و روغن با نرخ دولتی در نظر گرفته‌ایم، روند تخلیه بنادر روز به روز افزایش یابد.

امانی در باره میزان دپوی کالا در بنادر و روش‌های سریع تخلیه این کالاهای اساسی توضیح داد: اصلاح فرایندها در بحث تخلیه کالاهای اساسی از بنادر، دنبال شد و در قالب هماهنگی با دستگاه‌های مختلف این روند بهبود یافت، در حال حاضر معطلی راننده‌ها در بنادر نسبت به گذشته کاهش یافته است که این عامل بازدارنده برطرف شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: در حال حاضر میزان کالای اساسی که در بنادر دپو شده است، ۲ میلیون تن است که 1.4 میلیون تن از این رقم مربوط به بندر امام خمینی(ره) و مابقی مربوط به دیگر بنادر است که ما تعهد کرده‌ایم تا 1.5 ماه آینده این ۲ میلیون تن کالا توسط ناوگان کامیونی حمل شود.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر بحث میزان انبارش است که در بندر شهید رجایی و بندر امام خمینی(ره) وضعیت ما در این موضوع خوب است اما در بندر چابهار با توجه به آنکه بندر تازه تاسیسی است اقدامات خوبی برای موضوع انبارش شروع شده است، موضوع سیلوی ۱۰۰ هزار تنی و انبارهای در حال احداث توسط بخش خصوصی در بندر چابهار دنبال شده است که کمک می‌کند در سال‌های آتی مشکل انبارش کالا کاهش یابد.

برنامه ریزی اعزام روزانه 5000 دستگاه کامیون به بنادر برای تخلیه کالای اساسی

امانی در پاسخ به این سؤال که در حال حاضر چه تعداد کامیون در بنادر کشور در حال تخلیه کالاهای اساسی هستند، اظهار کرد: روزانه 92 هزار تن کالا توسط ناوگان کامیونی حمل می شود و قرار است این رقم به 100 هزار تن افزایش یابد.

وی گفت: در حال حاضر نزدیک به ۴ هزار دستگاه کامیون روزانه کالای اساسی را از بنادر امام خمینی(ره)، بندر شهید رجایی، بندر چابهار، بندر امیرآباد، بندر نوشهر، بندر فریدون کنار و بندر انزلی حمل می‌کنند و امیدواریم به رقم اعزام روزانه ۵ هزار دستگاه کامیون برسیم تا این دو میلیون تن کالای دپو شده در بنادر هرچه زودتر تخلیه شود.

رشد 9.5 درصدی در سامان دهی پایانه های مرزی

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اضافه کرد: مقام معظم رهبری در مورد تعامل با کشورهای همسایه تاکید دارند و اخیرا رئیس جمهور در موضوع جهش صادرات کالاهای غیرنفتی تاکید داشت، در این راستا ما ساماندهی پایانه‌های مرزی را دنبال می‌کنیم که 9.5 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته‌ایم .

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

تازه‌های کسب و کار

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،