صنعت حمل و نقل آنلاین: صبح روز شنبه 29 خرداد تفاهم نامه همکاری با موضوع استفاده مطلوب و بهینه از ظرفیتهای قانونی و توانمندیهای علمی، فنی و تجهیزاتی و نیز اختیارات طرفین با حضور مجید کیانپور مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و احمد خرم رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان، در محل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک امضاء و مبادله شد.
به گزارش صنعت حمل و نقل آنلاین در این تفاهمنامه بر انجام امور کنترلی در تشخیص صلاحیت و صدور پروانه اشتغال به کار شرکتهای خدمات فنی آزمایشگاهی و ژئوتکنیک طبق ضوابط مقرر و همچنین بررسی ادواری وضعیت شرکتهای تایید صلاحیت شده، انجام امور کنترلی در امرتمدید و ارتقاء پایه پروانه شرکتهای تایید صلاحیتشده، کنترل خدمات ارائه شده توسط شرکتهای تایید صلاحیتشده به منظور بهبود مستمر ارائه خدمات، تعیین استانداردهای ثانویه و انجام کالیبراسیون تجهیزات شرکتهای تایید صلاحیتشده، بازنگری و اصلاح شیوهنامه تشخیص صلاحیت و صدور پروانه اشتغال به کار شرکتهای خدمات فنی آزمایشگاهی و ژئوتکنیک، ارائه گزارشهای مدیریتی ادواری در این خصوص به سازمان و همکاری در امر آموزش و ترویج دانش فنی مرتبط با خدمات سازمان نظام مهندسی ساختمان تاکید شده است.
این تفاهمنامه در 5 ماده و 21 بند به امضاء مجید کیانپور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و همچنین احمد خرم رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان رسید.
مجید کیانپور مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در این مراسم گفت: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک آمادگی دارد ضمن آموزش مهندسین عضو سازمان نظام مهندسی، آموزشهای استاندارد و بروز دنیا را ارائه داده و نیز در بخشهای ژئوتکنینک، بررسی کنترل کیفی مراحل مختلف اجرای ساختمان، به کارگیری مصالح استاندارد و نظارت بر شرکتهای تایید صلاحیت شده به عنوان یار و بازوی سازمان نظام مهندسی خدمات منحصر به فردی را ارائه کند و نقش به سزایی در رسیدن به اهداف توسعهای داشته باشد و با ارتقاء کیفی ضمن افزایش طول عمر مفید پروژههای ساختمانی، متوسط عمر ساختمانهای کشور نیز به دو برابر افزایش یابد.
احمد خرم رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان نیز در این مراسم با ارائه پیشنهاد تدوین نظام فنی- اجرایی صنعت احداث گفت: تشکیل یک نظام فنی- اجرایی واحد و فراگیر در کشور به ارتقای کیفیسازی کمک قابل توجهی خواهد کرد. پیشنهاد میشود تا مراحل تهیه و تدوین نظام جامع فنی- اجرایی احداث توسط دولت و حاکمیت انجام وابلاغ شود و توسط بخش خصوصی عملیاتی و اجرا شود و دولت به عنوان ناظر عالیه بر حسن اجرای آن نظارت داشته باشد.
وی اعلام کرد: در روزهای آتی با مسئولان کشور ژاپن جلساتی برای همکاری و ارتقای دانش فنی و مهندسی برگزار خواهد شد که در برنامه است این کار با کشورهای اروپایی همچون آلمان، کانادا و سوئد نیز انجام شود.
خرم هدف از توسعه همکاری با سایر کشورها در زمینههای فنی ومهندسی را ارتقای گواهینامههای فنی- مهندسی از سطح ملی به بینالمللی برشمرد.