کشتی ۲۷۰۰ تنی در بندر دیر بوشهر پهلو گرفت

مدیر اداره بندر و دریانوردی دیر گفت: نخستین کشتی ۲ هزار و ۷۰۰ تنی حامل کانتینر با بیش از ۲۰۰TEU و ۸۵ نگله بار سبک و سنگین در اسکله تجاری بندر دیر بوشهر پهلو گرفت.

به گزراش سایت خبری ماهنامه صنعت حمل و نقل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی،  فرهاد کاظمی درباره پهلو گیری کشتی ۲۷۰۰ تنی در بندر دیر، اظهار داشت: این شناور به طول ۱۰۰ و عرض ۲۰ متر است که عملیات تخلیه آن در حال انجام است، در بندر دیر با توجه به ایجاد زیرساخت مناسب توسط اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر قابلیت پهلودهی شناور تا آبخور پنج متر فراهم شده است.

وی ادامه داد: کلیه تجهیزات مورد نیاز جهت تخلیه بار در بندر دیر بار برای تخلیه شناورها فراهم شده است.

مدیر اداره بندر و دریانوردی دیر  اظهار داشت: بندر دیر یکی از بنادر مهم در امر صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس است که در سال جاری برای سهولت در امر تخلیه و بارگیری آن ۲۰۰ متر توسعه اسکله به صورت رمپ اجرایی شده و مطالعات ساخت رمپ با استانداردهای بین المللی نیز در دست انجام است.

سفارش نسخه چاپی و دانلود شماره جدید ماهنامه صنعت حمل و نقل 👇

🎁 به دوستان خود کتاب نفیس هدیه دهید

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

نسخه دیجیتالی مجله بین المللی اکسپلور ایران

تازه‌های کسب و کار

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده