نوسازی ناوگان آسمان با هواپیماهای میتسوبیشی

Aseman Airlines

اخبار نوسازی و خرید ناوگان هوایی کشور این روزها در صدر اخبار رسانه‎های مختلف قرار گرفته است. به گزارش روابط عمومی وزارت راه‌وشهرسازی، قائم مقام وزیر راه نیز خبر از مذاکره با کشور ژاپن برای خرید ۲۰ فروند هواپیمای MRG داد و عنوان کرد: برای اقتصادی کردن بیش از ۶۰ فرودگاه کوچک به چیزی بیش از ۲۰ فروند هواپیما نیازمندیم و بر همین اساس مذاکرات با ATR فرانسه برای خرید تعداد بیشتری از هواپیماهای کوچک به‌صورت هم‌زمان ادامه دارد.
 

اصغر فخریه کاشان با اشاره به نیاز کشور به هواپیماهای کوچک گفت: وظیفه وزارت راه و شهرسازی این است که ناوگان هوایی کشور را بازسازی کند، فارغ از این‌که مالک این ناوگان دولت و یا بخش خصوصی باشد.

وی درباره علت انتخاب این هواپیماها برای هواپیمایی آسمان، توضیح داد: هواپیماهای MRG میتسوبیشی هواپیمای کوچک با ظرفیت حداکثر صدنفره هستند و با توجه به این‌که هواپیمایی آسمان معمولاً پروازهای داخلی و استانی انجام می‌دهد، گزینه مناسبی برای این شرکت هواپیمایی است.
وی با بیان این‌که نحوه خرید ۲۰ فروند هواپیما در قالب فاینانس یا اجاره به‌شرط تملیک است، توضیح داد: ژاپنی‌ها هم قول داده‌اند در همین قالب درخواست ما را بررسی کنند تا در ماه دسامبر و با تشکیل  دومین کارگروه مشترک دو کشور در تهران، مذاکرات ادامه پیدا کند.

سفارش نسخه چاپی و دانلود شماره جدید ماهنامه صنعت حمل و نقل 👇

🎁 به دوستان خود کتاب نفیس هدیه دهید

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

نسخه دیجیتالی مجله بین المللی اکسپلور ایران

تازه‌های کسب و کار

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده