مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان خبر داد: فعالیت ۹هزارراننده حرفه ای دربخش حمل ونقل جاده ای استان زنجان

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان گفت :در راستای مقابله با بیماری کرونا، تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند رانندگان تا پایان اردیبهشت‌ماه در سراسر کشور از راه دور انجام می‌شود. پروانه فعالیت شرکت‌های حمل و نقل و پروانه بهره‌برداری مجتمع‌های بین راهی نیزبه صورت الکترونیکی انجام می شود.

به گزارش سایت خبری ماهنامه صنعت حمل و نقل به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان، عبدالحسین علی اکبری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان در نشست خبری ویدئو کنفرانس در تشریح اقدمات انجام شده در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس گفت: در بخش اداری و پرسنلی یک سوم کارمندان طبق مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در اداره حضور دارند و باقی کارمندانی که نیازی به حضور آنان در اداره نبود، کارهای خود از راه دور انجام می‌دهند و کارکنانی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند نیز، در اداره حضور ندارند. ضدعفونی اماکن اداری در نوبت‌های مختلف، تهیه مواد ضدعفونی‌کننده و اقلام بهداشتی (ماسک، دستکش) و تهیه داکت ضدعفونی برای خودروهایی که در اداره کل پارک میشوند نیز، از دیگر اقداماتی است که در حال انجام است.

وی با بیان اینکه حدود ۹ هزار راننده حرفه‌ای با اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همکاری می‌کنند، افزود: در راستای مقابله با بیماری کرونا، تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند رانندگان تا پایان اردیبهشت‌ماه در سراسر کشور از راه دور انجام می‌شود. پروانه فعالیت شرکت‌های حمل و نقل و پروانه بهره‌برداری مجتمع‌های بین راهی نیز الکترونیکی شده و در راستای مقابله با ویروس کرونا بسته‌های بهداشتی بین رانندگان توزیع شده است. همچنین سالن‌های اعلام بار برای جلوگیری از تجمع رانندگان تعطیل شده و اطلاعات در رابطه با بار از طریق پیامک و فضای مجازی به رانندگان اطلاع‌رسانی می‌شود.

این مسئول با اشاره به کاهش ساعت کار پایانه‌های مسافربری از ساعت ۸ تا ۲۰ و تعداد سرویس‌های مسافربری خارج استان، تصریح کرد: پس از شیوع ویروس کرونا در استان‌های گیلان و قم و بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان، سرویس‌های مسافربری به این استان‌ها تعدیل شد و اکنون هیچ سرویسی به استان‌های مذکور نداریم.

رئیس کمیته حمل و نقل قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل استان، با اشاره به کاهش تعداد اتوبوس‌های فعال در مسیرهای بین شهری در مدت زمان شیوع ویروس کرونا، ادامه داد: در روز ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه، علاوه بر محدودیت ایجاد شده برای خودروهای بین استانی، تردد همه خودروها در داخل استان هم ممنوع شد.

وی با تاکید بر اینکه معیشت فعالان بخش حمل‌ونقل از شیوع ویروس کرونا دچار آسیب شده است، افزود: این موضوع در مراجعاتی که به پایانه‌ها انجام شده، مورد تذکر و گلایه این فعالان بوده است، هر چند صحبت‌هایی برای ارائه کمک یک هزار میلیارد تومانی برای همه اقشار فعال در این حوزه انجام شده، ولی تاکنون هیچ مصوبه‌ای ابلاغ نشده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه بخشیده شدن هزینه‌های مربوط به انرژی، مالیات، تامین اجتماعی و ارائه تسهیلات ارزانقیمت از جمله پیش‌بینی‌های انجام شده برای کاهش مشکلات بخش حمل و نقل در بسته‌های حمایتی است که هنوز ابلاغ نشده است، ادامه داد: فعالیت شخصی در ترددهای درون و برونشهری غیرقانونی است که در این خصوص هماهنگی‌هایی با نیروی انتظامی برای کنترل این خودروها انجام شده و برای پیشگیری از بروز مشکل مردم باید کمک کنند.

این مسئول در ادامه با اشاره به کاهش  ترددها در محورهای استان از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا ۲۲فروردین سال‌جاری در مقایسه با بازه زمانی سال گذشته که ۲.۵ تردد را ثبت کرده بود، تصریح کرد: آمار جابه‌جایی مسافران با حمل و نقل عمومی در بازه زمانی موردنظر، نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته درسفرهای برون استانی ۸۰ درصد کاهش و درسفرهای درون ۵۸درصد کاهش داشته است  و بیشترین آمار تردد در بین محورهای استان زنجان همانند همیشه به ترتیب مربوط به آزادراه زنجان- قزوین و زنجان- تبریز بوده و کم‌ترین آمار تردد هم از محور زنجان – دندی گزارش شده است.

تازه‌های کسب و کار