مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تدوین مدل رتبه بندی شرکت های کارگزاری ترابری دریایی در سال ۹۸ گفت: در سال جاری اقدماتی چون نظارت بر ترمینال های مسافری، انتقال تجهیزات بندری از بندر چابهار به بندر امام( ره) و نظارت بر اخذ هزینه حق توقف، در راستای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات بندری، انجام پذیرفت.
به گزارش سایت خبری ماهنامه صنعت حمل و نقل به نقل از سازمان بنادرودریانوردی، روانبخش بهزادیان با اشاره به حذف شعب نمایندگی کشتیرانی در بنادر به عنوان یکی از اقدامات مهم در سال ۹۸، اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص اقتصادی و تجاری حاکم بر کشور و فعالان بخش های حمل و نقل دریایی و همچنین به منظور تسهیل در پذیرش کشتی ها در بنادر کشور، حسب اختیارات حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی و در چارچوب آیین نامه ها و دستورالعمل های صادره، شرکت های نمایندگی کشتیرانی با داشتن حداقل یک شعبه مورد تایید در هر یک از بنادر تابعه، می توانند در سایر بنادر کشور بدون تأسیس شعبه جدید به فعالیت نمایندگی کشتیرانی اقدام کنند.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، بازنگری مدل مالی پایانه کانتینری بندر شهید رجایی، توزیع شناورها بین بنادر جهت تسریع در تخلیه کالاهای اساسی، تسهیل در خروج کالاهای متروکه از بنادر و تدوین دستورالعمل استقرار پلیس امنیت اقتصادی در بنادر را از دیگر اقدمات موثر در سال ۹۸ برشمرد.
به گفته بهزادیان، سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بندری، اهدافی چون اجرای دستورالعمل کنوانسیون کانتینرهای ایمن ( CSC ) ؛ اجرای دستورالعمل توزین کانتینرها (VGM) و ساماندهی پایانه های نفتی را در سال ۹۹ دنبال می کند.
مدیرکل امور بندری اضافه کرد: سال آینده، بازنگری قراردادهای بندری و ساماندهی عملیات خنکاری و نرم های تخلیه و بارگیری با جدیت پی گیری می شود.
بهزادیان با تأکید بر اهمیت حرکت در جهت رسیدن به بنادر هوشمند و استفاده از تکنولوژی های جدید و سامانه های نرم افزاری، از راه اندازی”سیستم هَند هُلد اندرویدی” برای ثبت اطلاعات تخلیه کالاهای عمومی و متفرقه در بندر شهید رجایی خبر داد.