فرش قرمز برای سرمایه گذاران!

صنعت حمل و  نقل آنلاین: مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت شهر فرودگاهی امام(ره) با حضور مهندس محمد اسلامی، وزیر راه‌و‌شهرسازی؛ مهندس علی عابدزاده، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و جمع کثیری از مدیران شرکت­های هواپیمایی آذرماه سال‌جاری در شرکت شهر فرودگاهی امام(ره) برگزار شد و مهندس محمدمهدی کربلایی به‌عنوان مدیرعامل جدید شرکت شهر فرودگاهی امام(ره) معرفی شد. همچنین در این مراسم از خدمات مهندس علی رستمی، به‌عنوان مدیر سابق شرکت شهر فرودگاهی امام(ره) قدردانی و تقدیر به عمل آمد.

وزیر راه‌و‌شهرسازی در این مراسم، ضمن تأکید بر اجرای طرح جامع شهر فرودگاهی امام(ره)، خواستار تسریع در احداث زیرساخت­های لازم برای دستیابی فرودگاه امام(ره) به هاب اول بار و هاب دوم مسافر در منطقه شد،وی پیشرفت طرح توسعه­ این فرودگاه را مستلزم تلاش شبانه‌روزی مسئولان ذکر کرد و افزود: هنوز یک فرودگاه بین­المللی در شأن مردم کشور نداریم که باید هر چه سریع‌تر فرودگاه امام(ره) را توسعه داده و سهم خود را که به دیگران واگذار کرده­ایم مجدداً به دست آوریم. با توجه به این‌که این فرودگاه در حاشیه پایتخت قرار دارد و امتیاز منطقه آزاد هم به فرودگاه امام(ره) اعطا شده، می­توانیم سهم لجستیک را در آن توسعه دهیم و این شهر فرودگاهی را به الگویی قدرتمند برای توسعه اقتصادی کشور تبدیل کنیم. با سرمایه­گذاری­هایی که در این شهر فرودگاهی آغاز شده و ادامه هم خواهد داشت، کسب‌و‌کارها رونق می­گیرد و می­تواند مکمل ترانزیت در این فرودگاه باشد. باید توجه داشته باشیم که فرصت­سوزی کرده­ایم و از آنجایی‌که سرمایه‌گذاران بسیاری در کشور وجود دارند، هر چه سریع‌تر سرمایه­گذاری­های لازم را انجام دهیم. نقشه­ راه و طرح جامع شهر فرودگاهی، تهیه و آماده­ اجراست و مرحله بعد حضور سرمایه­گذاران را باید غنیمت بشماریم و با حمایت و پشتیبانی از آن‌ها فضای مطلوب سرمایه­گذاری در این فرودگاه را فراهم آوریم. منطقه آزاد در این شهر فرودگاهی باید به شکل واقعی، منطقه­­ آزاد باشد و می­تواند به‌عنوان یک محرک اقتصادی مهم برای کشور ایفای نقش کند. جذب نیروهای کارآمد و متخصص در این حوزه­ ازجمله وظایفی است که باید در این فرودگاه دنبال شود که در این‌خصوص دانشگاه‌های کشور مملو از نیروهای تحصیلکرده فاخر است و اجازه ندهیم سایر کشورها این نیروها را جذب کنند. سرمایه­هایی که در این شهر فرودگاهی جذب شده باید حفظ شود و با ساختار قدرتمندی که برای آن ایجاد می­کنیم بتوانیم ظرفیت­های جدیدی را نیز برای آن ترسیم کنیم. با معرفی مهندس کربلایی که از بنیان‌گذاران صنعت هوافضا هستند، امیدواریم با ایجاد ظرفیت­های جدید مدیریتی، این شهر فرودگاهی به جایگاه واقعی خود دست یابد.

مهندس محمدمهدی کربلایی، مدیرعامل جدید شهر فرودگاهی امام(ره) حجم فعالیت­های شهر فرودگاهی را مهم دانست و تأکید کرد: مدیریت توسعه شهر فرودگاهی کار کوچکی نیست و یک نفر به‌تنهایی نمی­تواند این توسعه را به پیش ببرد. بنابراین باید به لحاظ مدیریتی، تخصصی و منابع مالی این کار بزرگ را با همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌ها به‌جایی برسانیم که در شأن مردم عزیز کشور باشد. فرودگاه امام دارای ظرفیت­های جغرافیایی و قانونی بسیاری است و باید تلاش کنیم برنامه­های تدوین شده را دنبال کنیم. پروژه  این فرودگاه در حقیقت یک مگاپروژه است و چون مبدا ورود مسافران خارجی به کشور است، آبروی نظام جمهوری اسلامی به شمار می­آید. نباید بیش ازاین اتلاف وقت کرد و مردم کشورمان فرودگاه‌های خارجی را به رخ مسئولان بکشند. شهر فرودگاهی امام پروژه مهم و راهبردی است و برای رساندن آن به جایگاه اصلی، باید تیم بزرگی دست به کار شوند. بنابراین اولین گام این است که با کمک همکاران وضع داخلی و اداری شهر فرودگاهی را ساماندهی کنیم. ابتدا باید مجموعه­ای تخصصی ایجاد کنیم تا سرمایه­گذاران برای سرمایه­گذاری در این شهر فرودگاهی احساس امنیت اقتصادی داشته باشند؛ برای سرمایه­گذاران جاذبه ایجاد کنیم و نهادهای مستقر و مسئول در فرودگاه نیز باید در این راستا همکاری لازم را داشته باشند. درنهایت برای توسعه مطلوب شهر فرودگاهی و ادامه طرح جامع و پروژه­های موجود انضباط اداری، منابع انسانی، مالی، درآمد و هزینه­ها را باید در دستور کار قرار دهیم و نسبت به اصلاح قوانین و مقرراتی که بازدارنده هستند، اقدامات لازم را انجام دهیم.

مهندس علی رستمی، مدیرعامل سابق شرکت شهر فرودگاهی از درخواست بیش از 90 سرمایه­گذار داخلی و خارجی جهت سرمایه­گذاری دراین شهر فرودگاهی خبر داد و افزود: با توجه به اعطای امتیاز منطقه آزاد به شهر فرودگاهی حدود 50 شرکت تجاری و بازرگانی ثبت شده یا در حال ثبت هستند که با افزایش ثبت شرکت­ها و سرمایه­گذاری­های لازم، احداث پروژه­های زیرساختی مهیا می­شود. همچنین در حال حاضر تعداد پنج شرکت هواپیمایی در ترمینال سلام مستقر شده­اند و روزانه 5 پرواز انجام می­دهند که به‌زودی تعداد پروازها به 15 پرواز داخلی افزایش خواهد یافت.

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

تازه‌های کسب و کار