سامانه مدیریت تردد ناوگان حمل‌ونقل در بنادر غرب هرمزگان عملیاتی شد

در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی، سامانه مدیریت تردد ناوگان حمل‌ونقل در بنادر غرب هرمزگان عملیاتی شد. این اقدام، با هدف کاهش ترافیک شهری، بهبود جریان تردد و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه‌ای، تأثیرات مثبتی بر زندگی شهروندان و اقتصاد منطقه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، مرتضی سالاری، مدیر بنادر و دریانوردی غرب استان، با اعلام این خبر گفت:

“سامانه مدیریت رفت‌وآمد ناوگان حمل‌ونقل در بنادر غرب استان، با حذف فرآیندهای فیزیکی و دستی، موجب کاهش ترافیک در سطح شهرستان و مبادی ورودی و خروجی بندری خواهد شد. این سامانه روزانه تردد بیش از 500 کامیون به بندر را مدیریت می‌کند.”

مطالب مرتبط

توسعه، بهسازی و تجهیز بندر لنگه در دستور کار

خط مسافری دوبی- بندرلنگه با شناور‌های تندرو کاتاماران

افزایش ۵۶۲ درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی در بنادر و دریانوردی بندرلنگه

بهبود ترافیک شهری با پایانه واسط مدیریت ترافیک

سالاری همچنین از راه‌اندازی پایانه واسط مدیریت ترافیک درون شهری بندرلنگه خبر داد که با همکاری شهرداری این شهر به اجرا درآمده است. این پایانه با هدف کاهش ترافیک سنگین شهری، بهبود کارایی حمل‌ونقل، و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای مدیریت ترافیک طراحی شده است.

خط ویژه ورود کامیون‌ها به بندر

مدیر بنادر غرب هرمزگان درباره اقدام دیگر انجام‌شده افزود:

“ایجاد خط ویژه برای ورود کامیون‌ها به بندر، براساس ظرفیت‌سنجی سامانه مدیریت تردد، یکی از راهبردهای کلیدی در کاهش ترافیک درون‌شهری است. این اقدام، علاوه بر بهبود نظم تردد، به کاهش آلودگی و حفظ محیط زیست شهری کمک می‌کند.”

تأثیرات مثبت بر زندگی شهروندان

سالاری یادآور شد که این پروژه، با توجه به قرار گرفتن بندر بندرلنگه در محدوده شهری، مشکلات مربوط به تردد کامیون‌ها و تراکم ترافیک را حل کرده و انتظار می‌رود رضایتمندی عمومی و کیفیت زندگی شهروندان بهبود یابد.

 

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

تازه‌های کسب و کار

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،

دکتر عرفان لاجوردی

هماوردی ناگزیر

عرفان لاجوردی   آن هنگام که شاه اسماعیل صفوی، در مواجهه با نرمش های بایزید دوم عثمانی، مواضعی تند و سرسختانه از خود نشان داد،