رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان خبر داد: اتمام عملیات روکش آسفات راه روستایی بنه مرتضی به امام زاده محمد بن زید در گتوند

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از اتمام عملیات روکش آسفات راه روستایی بنه مرتضی به امام زاده محمد بن زید در شهرستان گتوند خبر داد.

به گزارش سایت خبری صنعت حمل و نقل محمدعلی طالبی پور، اظهار کرد: با توجه به شرایطی که در محور روستایی بنه مرتضی به امام زاده محمدبن‌زید در شهرستان گتوند وجود داشت تصمیم به آسفالت این مسیر گرفته شد.

وی افزود: پس اقدامات مورد نیاز در این مسیر و استقرار ماشین آلات لازم و تهیه مواد، کار روکش آسفالت این محور آغاز شد و اکنون به اتمام رسیده است.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به جزییات این طرح تصریح کرد: طول این مسیر یک هزار و ۶۰۰‌ متر و عرض عرض آسفالت آن ۵.۵ متر است که با اقدامات لازم‌ شاهد روکش آن هستیم.

طالبی پور عنوان‌ کرد: اعتبار هزینه شده برای اجرای روکش آسفالت  مسیر روستایی بنه مرتضی به امام زاده محمد بن زید در شهرستان گتوند ۵ میلیارد ریال و از اعتبارات نفت با پیگیری نماینده محترم  مردم شریف شوشتر و گتوند تامین شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این روکش آسفالت با هدف افزایش ایمینی راه و سهولت تردد روستاییان در این منطقه انجام‌ شده است.

سفارش نسخه چاپی و دانلود شماره جدید ماهنامه صنعت حمل و نقل 👇

🎁 به دوستان خود کتاب نفیس هدیه دهید

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

نسخه دیجیتالی مجله بین المللی اکسپلور ایران

تازه‌های کسب و کار

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده