تکمیل فاز اول لایروبی نگهداری حوضچه و آغاز عملیات لایروبی فاز ۲ و ۳ حوضچه و کانال بندر شهید کلانتری چابهار

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: لایروبی فازهای دو و سه حوضچه و کانال بندر شهید کلانتری چابهار آغاز شد.

به گزارش سایت خبری ماهنامه صنعت حمل و نقل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادرودریانوردی، سیدحسن ابراهیمی با بیان اینکه انجام لایروبی و حفظ عمق ایمن در حوضچه و کانال های بنادر نقش بسزایی در ایمنی شناورهای ورودی دارد، افزود: عملیات فاز اول لایروبی حوضچه بندر شهید کلانتری چابهار به اتمام رسیده است.

معاون دریایی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه عملیات لایروبی نگهداری بندر شهید کلانتری با رعایت پروتکل‌ها و وجود محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا، در طول ایام تعطیلات نوروزی بدون وقفه ادامه یافته است، خاطرنشان کرد: محدوده کنار اسکله‌های بندر شهید کلانتری با برداشت بیش از ۴۰ هزار متر مکعب مواد رسوب شده از عمق مطلوبی برخوردار شد؛ مراحل بعدی عملیات لایروبی در فازهای دو و سه در دست اجرا است.

ابراهیمی با توضیح اینکه در فاز دو، محدوده حوضچه چرخش و در فاز سه، محدوده کانال شهید کلانتری لایروبی خواهد شد، افزود: با تکمیل عملیات لایروبی و دسترسی به عمق مطلوب، سطح ایمنی دریانوردی و ارائه خدمات به شناورها در این اسکله ارتقاء خواهد یافت.

سفارش نسخه چاپی و دانلود شماره جدید ماهنامه صنعت حمل و نقل 👇

🎁 به دوستان خود کتاب نفیس هدیه دهید

بانک اطلاعات شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک

نسخه دیجیتالی مجله بین المللی اکسپلور ایران

تازه‌های کسب و کار

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده

معامله طلای آب شده چگونه است؟

معامله طلای آب شده یکی از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در بازار طلاست که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده