تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی با بهره‌گیری از ‌توان نیروهای متخصص بومی

صنعت حمل و نقل آنلاین: وزیر راه و شهرسازی در آیین بهره‌برداری از این طرح‌ها که در پایانه مرزی میلک برگزار شد، گفت: دولت با توجه به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش‌های مختلف از جمله تجارت و ترانزیت اهتمام ویژه برای توسعه همه جانبه آن دارد.
اسلامی بیان کرد: در سفر دو روزه به سیستان و بلوچستان یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان طرح افتتاح و عملیات ساخت حدود ۲ هزار میلیارد تومان طرح نیز به منظور توسعه هر چه سریعتر این استان آغاز شد.
مهمترین طرح های افتتاح شده در حوزه راهداری
در حوزه راهداری سیستان و بلوچستان، روکش آسفالت ۵۴۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی و همچنین آسفالت ۸۵ کیلومتر از راه‌های روستایی در قالب طرح ابرار با اعتبار ۵۵۲ میلیارد ریال و بازگشایی محورهای ارتباطی جدید روستایی به طول ۱۷۲ کیلومتر با اعتبار بالغ بر ۱۴۵ میلیارد ریال از مهمترین طرح های افتتاح شده در حوزه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شمال سیستان و بلوچستان بود.
تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی
اسلامی با اشاره به اینکه تعمیر، بازسازی و نوسازی ماشین آلات گزینه بسیار مناسبی جهت افزایش عمرکاری این دسته از ناوگان به شمار می‌رود، گفت: اورهال اساسی ۹ دستگاه و بازسازی ۳۷ دستگاه ماشین آلات راهداری با اعتبار بالغ بر ۵۸ میلیارد ریال نیز از دیگر اقدامات ارزشمند اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی با بهره‌گیری از ‌توان نیروهای متخصص بومی استان بوده است.
همچنین مجتمع خدمات رفاهی بین راهی آبیل در محور زهک – میلک به مساحت چهار هکتار و با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال و تعمیرات ابنیه فنی با اعتبار بیش از ۱۲ میلیارد ریال نیز در حوزه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید.
اهمیت‌ پایانه‌های مرزی
وی با تاکید بر اهمیت‌ پایانه‌های مرزی گفت: از آنجایی که ظرفیت‌های بالای سیستان و بلوچستان در زمینه ارتباط خارجی با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان فرصت‌های صادراتی بسیار خوبی برای کشور فراهم نموده است توسعه پایانه‌های مرزی این استان در اولویت این وزارتخانه قرار دارد.
ظرفیت‌های داخلی در حوزه تولید فراتر از نیازهای کشور است. با وجود شیوع ویروس کرونا با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و کاهش وابستگی‌ها به نفت، شاهد صادرات قابل توجه در سال جاری بودیم که اتفاق بزرگی در حوزه اقتصادی محسوب می‌شود.
مدیر‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان، ایوب کرد نیز در آیین با بیان اینکه حجم تردد کامیون‌های صادراتی و ترانزیتی در پایانه مرزی میلک از ۲۴۰ دستگاه به حدود ۴۰۰ دستگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: از آنجایی که این پایانه مرزی اهمیت بسزایی در توسعه اقتصاد منطقه و حمل و نقل بین‌المللی و افزایش مبادلات با کشور افغانستان دارد عملیات توسعه محوطه آن از نظر فیزیکی به منظور ارائه خدمات بهتر به مسافران، صاحبان کالا و رانندگان در سطح استانداردهای ملی و بین‌المللی درحال انجام است.
اهمیت پایانه مرزی میلک
همچنین این اداره‌کل با توجه به اهمیت پایانه مرزی میلک علاوه بر توسعه محوطه آن، اقداماتی نظیر اصلاح روشنایی، تخصیص کانکس جدید جهت استقرار نیروهای مرزبانی و تامین نیازمندی‌های اعلام شده مرزبانان، اصلاح نواقص جزئی در دیوارکشی و پاکسازی فضای پایانه مرزی از ضایعات، لاستیک و کانکس‌های فرسوده را توسط اکیپ راه‌سازی و راهداری وحدت سیستان مورد توجه قرار داده است.

تازه‌های کسب و کار