بندر امام خمینی هاب کالاهای اساسی

 

صنعت حمل و نقل آنلاین: محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادرودریانوردی، رویکرد این سازمان در ایجاد مراکز تولیدی و ارزش افزوده در بنادر تجاری کشور را “حرکت به سمت بنادر نسل سوم” دانست.

به گزارش خبرنگار صنعت حمل و نقل آنلاین، محمد راستاد خبر از ایجاد مراکز تولیدی در پایانه‌های بندری و در مجاورت نقاطی که مواد اولیه به آن وارد می‌شود و یا انجام صادرات مجدد در آن داد و در ادامه بیان کرد: این امر سبب کاهش هزینه کالاها برای مصرف‌کننده نهایی و رونق اقتصاد کلان می‌شود.

کاهش سهم حمل ونقل از قیمت تمام شده کالا؛ رقابت‌پذیری کالاهای صادراتی و اشتغال‌زایی مستقیم و غیر مستقیم در نوار ساحلی جنوب کشور؛ از جمله مهم‌ترین دستاوردهای سرمایه‌گذاری در پسکرانه بنادر محسوب می‌شود.

راستاد در ادامه گفت: تصویب سند آمایش مراکز لجستیکی و از ۴ شهر لجستیک تعیین شده در این سند، سه شهر در حوزه سازمان بنادر قرار دارد.

سازمان بنادر و دریانوردی در ایجاد مراکز تولیدی در بندر امام خمینی(ره) و بندر امیرآباد، تجربه موفقی داشته است.

بسترهای لازم برای حضور سرمایه‌گذاران در پسکرانه بنادر

در بندر امام خمینی(ره) که هاب کالاهای اساسی است، کارخانجات تولید روغن و مشتقات مرتبط با کالاهای اساسی در دست احداث و بهره‌برداری است.

اضافه کردن ۲۴۰۰ هکتار به اراضی پسکرانه بندر شهید رجایی

بندر شهید رجایی به لحاظ اینکه حدود ۵۰ درصد از سهم تجارت دریابرد کشور را دارد، ایجاد مراکز ارزش افزوده و تولیدی می تواند، نقش قابل توجهی در رقابت‌پذیری محصولات کشور داشته باشد.

با توجه فرآیند تسهیل جذب سرمایه‌گذاری در سازمان بنادر، این سازمان موفق شده تاکنون ۳۳۶ قرارداد سرمایه‌گذاری را با بخش خصوصی محقق کند که ارزش روز این قرارداد بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است.

با عملیاتی شدن سرمایه‌گذاری های بخش خصوصی در بندر شهید رجایی، شاهد رقابت‌پذیری بیشتر این بندر و ارتقای ظرفیت کانتینری و همچنین رشد فعالیت‌ها در عرصه جنرال کارگو خواهیم بود.

تازه‌های کسب و کار